Jászberényi volt az egyetlen halálos áldozata a szlovákiai buszbalesetnek

Megosztás

Jászberényi volt annak a buszbalesetnek az egyetlen halálos áldozata, aki egy szlovákiai karambolban vesztette életét. Mint ismert, múlt hétfő délelőtt egy magyar nyugdíjasokat szállító busz kamionnal ütközött a szlovákiai D2-es autópályán. A balesetben egy ember meghalt, harmincheten könnyebben, huszonegyen súlyosan megsérültek.

Vízparti nyaralások, síelés a hegyekben, mindenhol sok barát, és rengeteg viccelődés, nevetés. A szlovákiai buszbalesetben elhunyt 56 éves férfi, B. István közösségi oldalán fellelhető képek mind arról tanúskodnak, hogy egy pezsgő életet élő, sokak szeretetével körülvett embert veszített el családja. Istvánt gyászolják a barátok, ismerősök, nagykorú lánya, valamint az édesanyja, akinek támaszt jelentett idős éveiben, írta a Blikk.

A Blikk információi szerint B. István a buszvezetés mellett vezetésoktatóként is dolgozott. Sosem fog már kiderülni, mi történt volna, ha a végzetes pillanatokban ő ül a kormánynál, vajon neki sikerült volna-e elkerülni a borzalmas ütközést.

A Blikk megtalálta azt a ceglédi céget, amely Csehországba tartott egy nyugdíjas csoporttal. Az ügyvezető ugyan megerősítette, hogy a munkatársuk az áldozat, de a folyamatban lévő nyomozás miatt bővebb tájékoztatást nem adott a tragédia körülményeiről. Úgy tudják, B. István a buszsofőr váltótársaként az ütközés pillanatában vélhetően a jármű elejében ülhetett.

A Blikk egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen megtalálta az áldozat idős édesanyját.

– Borzalom, felfoghatatlan, ami történt. Óriási a fájdalmam – mondta szűkszavúan. Az asszonyt tragédiák sorozata sújtja, hiszen két éve veszítette el férjét, és most a fiát kell elkísérnie utolsó útjára.

A Jászsági Térségi Tv azt közölte, hogy jászberényi volt a buszbaleset halálos áldozata.

Forrás: Blikk. hu és Jászsági Térségi Tv

Kapcsolódó cikkek